Vermiste man in water jachthaven gevonden

zaterdag 8 november 2014

Stavoren - Hulpdiensten hebben vrijdagavond een zoekactie op touw gezet in het water van jachthaven Marina aan de Middelweg.

Dit naar aanleiding van een vermissing van een 71-jarige man uitDusseldorf (D). De havenmeester meldde dat de man al enkele dagen niet meer wasgezien, terwijl zijn zeilboot nog in de jachthaven lag en zijn auto op hetparkeerterrein stond. Daarnaast was er deze week een jas in het water gevonden.

Bij de zoekactie is gebruik gemaakt van deStichting Opsporings ApparatuurDrenkelingen uit Urk. Vrijwilligers van dit team vonden binnen korte tijdeen lichaam in het water, vermoedelijk van de vermiste Duitser. Het lichaam isgeborgen en overgebracht naar het ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten. Daarvond vrijdagavond een schouw plaats. Hierbij is vastgesteld dat de man isverdronken; er zijn geen sporen van een misdrijf aangetroffen. Er is onderzoekgedaan in de boot van de man. Ook hier zijn geen aanwijzingen gevonden diewijzen op een misdrijf. De identiteit is nog niet definitief vastgesteld; ermoet nog een confrontatie plaatsvinden met familie. Het lichaam zal wordenvrijgegeven als de identiteit met honderd procent zekerheid is vastgesteld.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Stavoren | 112 alarmeringen Stavoren | Goedkoop Tanken in Stavoren | Supermarkten in Stavoren | Weerbericht Stavoren